İş inovasyonunu en üst düzeye çıkararak iş potansiyelinizi ortaya çıkarıyoruz.
Eposta GönderBULANIKLIK VERİCİ, Bulanıklık Verici, Bulanıklaştırıcı, Bulanıklık Tozu, Clouding Agent, Cloudifier, Turbidity Agent, Haze Agent, Opacifier, Cloudy Agent
Bulanıklık vericiler, genellikle yağ damlacıklarından oluşan bir emülsiyon oluşturarak, meyve suları gibi içeceklerin daha bulanık ve dolayısıyla daha doğal görünümlü ve görsel olarak çekici görünmesini sağlamak için kullanılan bir tür gıda katkı maddesidir. Gıda katkı maddeleri ise, gıda ürünleri içerisine bilinçli bir şekilde ilave edilen sentetik veya doğal olabilen maddelerdir. Gıda katkı maddelerinin en büyük özelliği ilave edildiği gıdaların besin değerinde değişime neden olmadan, gıdaların tadını, lezzetini ve özelliklerini geliştirme kabiliyetine sahiptirler.
Arap Zamkı: Akasya ağacının özsuyundan elde edilen doğal bir zamk olup, stabilizatör ve bulanıklık verici olarak kullanılır.
Modifiye Nişastalar: Stabilite ve bulanıklık özelliklerini artırmak için kimyasal olarak değiştirilmiş nişastalar.
Selüloz Türevleri: İçeceklerde bulanık bir görünüm oluşturmak için kullanılan karboksimetil selüloz (CMC) gibi bileşikler.
Pektin: Meyvelerde bulunan doğal bir polisakkarit olup, jelleştirici ve bulanıklık verici olarak kullanılır.
İçecekler: Meyve suları, gazlı içecekler ve alkollü içeceklerde bulanık bir görünüm oluşturmak için kullanılır.
Gıda Ürünleri: Soslar, salata sosları ve diğer sıvı gıda ürünlerinde görsel çekiciliği artırmak için kullanılır.
Arap Zamkı: CAS Numarası 9000-01-5
Modifiye Nişastalar: CAS Numarası, spesifik modifikasyona bağlı olarak değişir
Selüloz Türevleri (örneğin, Karboksimetil Selüloz): CAS Numarası 9004-32-4
Pektin: CAS Numarası 9000-69-5