İş inovasyonunu en üst düzeye çıkararak iş potansiyelinizi ortaya çıkarıyoruz.
Eposta GönderKSİLO OLİGO SAKKARİT, Ksilo oligosakkarit, Xylo oligo sakkarit, Xylo-oligosakkarit, XOS, XYLO OLIGO SACCHARIDE, 87-99-0
Xylo-oligosakkaritler (XOS), ksiloz şekerinin polimerleridir ve bitki lifindeki ksilan fraksiyonundan üretilir. İşte bazı önemli özellikleri:
Prebiyotik: XOS, sindirim sistemindeki bifidobakteriler ve laktobasiller gibi faydalı bakterileri seçici olarak besler.
Sağlık Faydaları: Kan şekeri ve lipidlerde iyileşmeler, sindirim sağlığı faydaları, gevşeme ve bağışıklık belirteçlerinde faydalı değişiklikler gibi çeşitli sağlık yararları sağlar.
Kullanım Alanları: Beslenme ve diyet ürünleri, kuru karışım ürünler, takviyeler, granola barlar, çerezler, bisküvi, süt ürünleri, içecekler, tatlılar, kilo verdiren yiyecekler ve yaşlanma karşıtı gıdalar gibi birçok alanda kullanılır
Xylo oligosakkaritler (XOS) süper prebiyotiklerdir. Sindirim sistemindeki bifidobakteriler ve laktobasiller gibi yararlı bakterileri besler. Bifidobakterilerin seçici çoğalması zararlı bakterileri engeller. Xylo-oligosakkarit kalsiyum, magnezyum, demir, çinko ve diğer minerallerin emilimini destekler ve yararlı bakterilerle sağlıklı bir bağırsak ortamı yaratır. Sindirim bozukluklarını ve şişkinliği azaltır. Enerji kaybına neden olan negatif fermantasyonu azaltmaya yardımcı olur.
Ksilo oligosakkarit
Xylo oligo sakkarit
XYLO OLIGO SACCHARIDE
XOS
Corn xylo-oligosaccharide
Organic prebiotic xylooligosaccharides
Preticx
Ürün adı : XYLO-OLIGOSAKKARIT (XOS)
EC numarası : 201-788-0
Moleküler Formül : C₅H₁₂O₅
CAS No. : 87-99-0
Ksilo-oligosakkaritler (XOS), ksiloz şekerinin polimerleridir. XOS, bitki lifindeki ksilan fraksiyonundan üretilir. C5 yapıları, C6 şekerlerine dayanan diğer prebiyotiklerden temelde farklıdır. Ksilo-oligosakkaritler 1980'lerden beri ticari olarak mevcuttur. Ksilo-oligosakkaritler bir prebiyotik görevi görerek sindirim sistemindeki bifidobakteriler ve laktobasiller gibi faydalı bakterileri seçici olarak besler. XOS ile kan şekeri ve lipidlerdeki iyileşmeler, sindirim sağlığı faydaları, gevşeme ve bağışıklık belirteçlerinde faydalı değişiklikler de dahil olmak üzere çeşitli sağlık yararları gösteren çok sayıda klinik çalışma yapılmıştır.