İş inovasyonunu en üst düzeye çıkararak iş potansiyelinizi ortaya çıkarıyoruz.
Eposta GönderSİTRULİN MALAT, Sitrülin Malat, L-Citrulline Malate, Citrulline Malate, Nitrik Oksit, Stimol, 54940-97-5, 70796-17-7
Molekül Formülü (L-Citrulline Malate): C10H19N3O8
Molekül Ağırlığı: 309,27 g/mol
Kimyasal Adı: L-Citrulline DL-Malate
CAS Numarası: 54940-97-5
L-Citrulline yada Citrulline olarak da adlandırılan esansiyel olmayan bir aminoasit türevidir. En önemli etkisi dışarıdan alınması durumunda böbreklerde emilerek L-Arginin’e dönüştürülmektedir.
İnsan bünyesi bu aminoasit’i doğal olarak üretebilmektedir. Üretildiği yer Karaciğer ve bağırsaktır. Arginin’e dönüşmesi ile birlikte kan damarlarını genişleten Nitrik Oksit’in sentezini katkı sağlayarak kan akışının artmasına yardımcı olmaktadır.
L-Sitrullin proteinlerin yapı taşları olarak görev yapan temel moleküllerdir. Ticari alanda genellikle malat formunda bulunur.
L-Citrulline üretimi bazı çalışmalarda L-Arginin ham maddesinden elde edilmektedir. Bazı enzimatik süreçlerden sonra üretilmektedir.
Karpuz içerisinde doğal olarak bulunur. Citrulline (Sitrulin) ile Malik Asit birleşimi olan formu malat formudur.
Fiziksel ve Kimyasal veriler konusunda yeterli veriler bulunmamaktadır.
Yoğunluk: ~1.4 g/cm³ (tahmini)
Erime Noktası: ~200-215 °C
Kaynama Noktası: Uygulanabilir değil (erime sırasında bozunur)
Çözünürlük: Suda çözünür