İş inovasyonunu en üst düzeye çıkararak iş potansiyelinizi ortaya çıkarıyoruz.
Eposta GönderE475, Poligliseril yağ esteri, Polyglyceryl fatty ester, Decaglyceryl Dipalmitate, Polyglycerol fatty acid esters, polyglycerol and soya fatty acids, Polyglycerol Esters of Fatty Acids (PGE), 67784-82-1
Poligliserin yağ asidi ester (PGFE) poligliserol esterleri, poligliserol yağlı asit ve bazlı ester oluşumu, yeni, yüksek verimli, yüksek performanslı çoklu-hidroksi ester iyonik olmayan yüzey aktif madde türüdür anılacaktır.
Aynı zamanda, yem ya da yaklaşık 70 ℃ arasındaki bir sıcaklıkta eritildi, karıştırma, emülsifiye edici ve daha sonra kanuna göre ürünlerin çeşitli haline getirilmiştir için diğer ham malzemeler ile.
Nedeniyle çözünebilir yağlar, ısıtma yağları beslemeden önce karma ile çözülür.
Çözünene kadar karıştırarak, 70 ℃ veya daha yüksek bir su ve ısıtılmış bir PGFE 3-4 parça eklenir, daha sonra da iyisi, bu malzeme içine yapıştırma, sütsü beyaz bir macun elde etmek için karıştırılarak soğutuldu.
Önerilen doz: 0.1% -0.5%
Depolama yöntemleri ve Raf Ömrü.
Serin, kuru bir yerde, oniki ay içinde saklayın:
Doğa
Gliserin yağlı asit ester dizi poligliserol esterleri, çok daha üstün özelliklere emülsifiye edici monogliseridler, bunun nedeni daha çok hidrofilik poli-hidroksi ester olduğu gibi, hidrofilik ve gliserol polimerizasyon derecesi ile artar geliştirilmiştir, poligliserol yağlı asit türleri ve esterifikasyon derecesi polimerizasyon derecesini değiştirerek lipofilik hidrofilik dan, 1-20 arasında HLB değerine sahip bir dizi (hidrofilik-lipofilik denge) elde edilir böylece bir lipofilik grup ile yağ asidi, diferansiyel Tüm özel amaçla farklı performans polyglycerolesters ürünleri. Yağlı asitlerin onun kombinasyonu ile ilgilidir ki, mumsu bir katı madde soluk san yağlı bir sıvıdan Polyglycerolesters görünüm. Multipl özellikleri gibi Polyglycerolesters hem hidrofilik, lipofilik çift özellikleri, iyi emülsifiye edici, dağıtıcı, ıslatıcı, kararlılık, köpük,. Bu şekilde metabolizma katılan ayrıştırılır, vücut içinde metabolik süreç, yüksek bir güvenlik derecesi ile, vücut tarafından kullanılan, etkili ve güvenli bir katkı maddelerinin bir tür FAO ve Dünya Sağlık Örgütü (FAO / WHO) Tavsiye olmasıdır. Bununla birlikte, asidik, bazik ve nötr bir ortamda polyglycerolesters oldukça kararlı değil, aynı zamanda daha yüksek bir tuz içeriği iyi emülsiyon yapıcı bir durumda bulunmaktadır. Polyglycerolesters renksiz, kokusuz, kolay hidroliz, görünüş, koku üzerinde hiçbir olumsuz etkisi; yaygın gıda kullanılan iyi bir sinerji, günlük kimya, petrol, tekstil ile diğer emülgatör, karmaşık, kaplamalar, plastikler, pestisitler, kauçuk, ilaç ve diğer alanlar. Polyglycerolesters non-iyonik yüzey aktif maddelerin bir hızla gelişen bir sınıfı haline gelmiştir.
Yöntem
Doğrudan esterifikasyonu ile poligliserol yağlı asit esterleri, poligliserol polimerizasyon değişik derecelerde uygun olarak imal edilir, yağ asidi bileşimi farklı, esterleşme derecesi lipofilik esterleri çeşitli hidrofilik elde edilebilir gerektirebilir Esterin HLB değerine ayarlanır. Esterleşme reaksiyonu 200 ° C'nin üzerindeki bir sıcaklıkta, bir katalizör olmadan veya bir alkali katalizörünün mevcudiyetinde gerçekleştirilebilir. Bir renk elde etmek için, Gaja sülfat, iyi bir termal stabilitesi olan yağ asitleri, son sistemi değiştirme amacına bağlı olarak, bir lipaz sentez yöntemleri ile, reaksiyonda iyi ürünler tat. Yüksek kaliteli bir poligliserol yağ asit esteri elde etmek için, en önemli, hemen hemen on farklı kalite, elde edilen esterlerin kalitesini büyük ölçüde değişir poligliserol esterlerin polimerizasyon, özellikle ileri derecede kaliteli poligliserolün kullanılmasıdır poligliserol tamamen rafine edilmiş olmalıdır.
Yoğunlaştırılmış risinoleatı poligliserin ısıtma altında kurutulmasından risinoleik asit (hint yağı yağ asit), böylece, reaksiyon koşulları ve poligliserol yağ asidi esteri gibi aynı gliserol ve polietilen sentezlenmiş 3-6 molekül, bir kondensat.
Uygulama
Gıda Endüstrisi
Poligliserin yağ asit ester sadece şimdiye kadar, son üç yılda yeni emülgatör geliştirilen, gıda endüstrisi en yaygın alanda kullanılmaktadır. Başlıca özellikleri şunlardır: emülgatör, viskozite değiştiriciler, kristalleşme ayarı, kalite iyileştirme, antibakteriyel etkiler.
1, laktik asit, sütlü içecekler
Poligliserin yağ asidi ester p H, nispeten yüksek HLB değerleri sakaroz esterlerinin nötr aralık ve emülsiyonlama özelliklerinden değer, ancak sakroz ester koaservasyon daha fazla asitli, sulu bir çözeltisi ile oluşur ve poligliserol esterleri ve daha fazla emülsifiye edici özellikleri, bile pH değeri bu tür olguları üretmez küçüktür. Poligliserol esterleri de vb bakteri, mantar, maya, poligliserol esterler, güçlü antibakteriyel etkiye sahip iyi antibakteriyel faaliyet, karbon zincirli yağ asitleri (C8-C12) sahiptir. Ilave yağ veya protein içeren içecekler, içecekler önemli ölçüde istikrar ve dağılımını geliştirmek konserve içecek kalitesini artırmak, böylece iyi bir tat, stabilite, ısı direnci, iyi ürün üreten, raf ömrünü uzatabilir. Örneğin, hazır kahve, sekiz ile on poligliserol stearatın kullanımının, palmitik bozulma poligliserol esterleri neden Bacillus stearothermophilus, Bacillus coagulans ve tankı çözmek üzere, iyi bir ısı direnci inhibe edici etkiye sahip olan Bacillus subtilis Kahve onlar bayatlama bozulma sorunları geçmek yüksek sıcaklık sterilizasyon ekipmanı tahammül edemez. Bundan başka, Bacillus subtilis, iyi su çözünürlüğü, sulu gıdalar (örneğin, soya sütü ve benzeri), iyi bir sterilizasyon değil, ve kullanımı kolay üzerinde gliserol monokaprilat heksamer güçlü bir bakterisidal etkisi. Ayrıca, kullanılan üç poligliserol monostearat, doğrudan, örneğin badem süt, süt, ceviz, hindistan cevizi, yer fıstığı, süt ve kakao gibi süt içecek, bir emülsiyon yapıcı ve stabilize edici olarak, önemli ölçüde artırabilir olarak yağ veya proteini ihtiva eden içeceklerin istikrar, sedimantasyon, tabakalaşma, yağ halkaları önlemek ve böylece, raf ömrünü uzatmak, ürün homojenliği ve tadı artırabilir.
2, dondurma
Temsil edilen üç poligliserol monostearat poligliserol esterleri endüstriyel dondurma, hızlı gelişme, orijinal monogliseritler, lesitin, polisorbat 80 ve benzerleri gibi değiştirin. Trimer monostearatlar yüksek kalitede dondurma emülgatör ve stabilizatör üretimi için ideal, ürünleri, yumuşak, ıslak ve kuru uyum, yüksek büyüme oranı, eşit tüm malzemeyi karıştırın, narin tat ve pürüzsüz ve ısı direnci, Paul görünmesi kalıplanabilirlikli iyi ve tadı artırmak için, dondurma üretim sürecinde, buz kristallerinin büyümesini önlemek için. % 0.1 ila% 0.3 arasında ortalama miktarı.
3, ekmek, kek pasta, bisküvi
Nişasta poligliserol esterleri, sadece viskozite ve diğer özellikleri geliştirmek için, aynı zamanda, gıda nişastası, un geliştirici ürünlerin kalitesini artırmak için ve emülsiyon yapıcılar olarak kullanılabilir kullanılabilir nişastanın yaşlanmasını önlemek rolü vardır, poligliserol ekmek esterleri veya kraker geliştirmek için ilave edilebilir doku, ürün kalitesini artırmak, petrol sızıntısını önlemek. Kek de kabarma rahatsız yardımcı, bir köpürtme ajanı olarak formüle edilebilir, ince bir yapıya yapılan anlamlı kek ve pasta hacmi arttı ve ürünün raf ömrünü uzatmak. Örneğin, gelişmiş bir ekmek ile nişasta üzerine etki monolaurat yaşlanma decaglycerin, snek gıda işleme kalitesi, darbe direnci artırmak için nişastanın viskozitesini düşürmek için, üretim süreci sağlama hamur ve meyilli artan havalandırma, böylece gözenekler üniforma, daha eşit dağılmış hamur içinde yağ, su ve şeker verirken ekmek yumuşak olur ve lezzet ve çiğneme tadı geliştirmek, böylece, pişirme hacminin artırılması. Devam polyglycerolesters bu nişastalı gıdalar rolü üzerine yapılan diğer çalışmalar.
4, şekerleme, çikolata, yağ
Polyglycerolesters inhibe veya kristalleşme etkisini tanıtmak, böylece polyglycerolesters yağ ve tatlılar, çikolata ve diğer petrol ürünleri üretim süreçleri üzerinde önemli bir etkisi görünür. Örneğin, poligliserol Ten Ten stearat inhibit kristalleşme esterifikasyon yüksek derecede, aksine, bu gibi bir kristalleşme teşvik etkisi ile beş, altı poligliserol monostearat gibi esterleme düşük derecede. Poligliserol esterlerinin esterleşme derecesini ayarlayarak, özellikleri, yağın kristalleşme hızını değiştirmeden ayarlanabilir ve bir parlaklık olan ince taneler petrol kalitesini artırmak için. Birçok üniforma iyi ürün boşluğu, ürünün oluşumu elastik ederken polyglycerolesters, şeker şekil tutma geliştirmek yağ ayırıcılar sızmasını önlemek ekledikten sonra yüksek yağ içeriği şekerleme ve sert şeker üretiminde,. Örneğin, test performansı üç poligliserol monostearat ve uygulama, bir pnömatik bir etki oluşturmak için emülsiyon yapıcı, yağ ve sıvı olmayan madde sisteminin bir rol oynayabilir, sadece kanıtlamıştır 0,7 0.5 ila 1.1 den malzemenin oranı, hangi şeker ve çikolata kat ve sandviç kompozit malzemeler büyük değişiklikler getirecektir. Ve emülsifiye polyglycerolesters, yetenek dağıtma yaygın olarak kullanılan emülgatörler şeker daha iyidir. Süspansiyon içinde kakao tozu, çikolata, kakao yağı ve şeker, yüksek sıcaklık nedeniyle düzensiz kaynaklanıyor çikolata akış fenomen, yüzey. Erime viskozitesi ve çikolata akma noktası azaltırken, yağ kristallerinin bu şekilde yukarıda belirtilen dezavantajların üstesinden sonra dağılan bir poligliserol esteri ekleme, daha uygun bir işlem olup, poligliserol ester kristali eklendi yağ çikolata da ikinci çikolata önlemek için bastırılır krem, onun kırılganlığını arttırmaktadır ve şekil tutma. Mitsubishi Chemical Foods Company emülsiyonu (emülsiyon) dirençli soğutulmuş ve dondurulmuş ürünler ve verimli yeni emülgatör fazla çalışma geliştirmek için poli-kristalin gliserol yağ düzenleyici fonksiyonunun kullanımı keşfetmek kararlıdır.
5, et ürünleri
Ekle et ürünleri polyglycerolesters yağlı maddeler daha iyi dağılım ve stabilite, işlenme kolaylığı yapmak ve su, çekme ve sertleştirme ürün analizi engelleyebilir; etkili nişasta kötüleşme, yaşlanma, geliştirmek önleyebilir sosis ve et ürünleri, üretiminde ürünleri ürünün raf ömrünü uzatmak, tat. Poli balık, et işleme gliseridler, kullanırken olduğu gibi et ürünleri de kalite geliştirici olarak kullanılabilir Polyglycerolesters, esnekliklerini çok hassas et artırabilir, 5 00:05 0 oranında karıştırılır poligliserol ester ve monogliserid, Çok iyi bir filmin bir karışımının oluşturulması, film koruma, koruma mühür filmin et yüzey tabakası, anti-et dehidrasyon, mikroorganizmaların neden olduğu, kuru tüketim bozulması da bozulmasını önlemek de direkt olarak kullanılabilir, ancak et etkilemez yenilebilir etkisi.
6, diğer
Yukarıdaki uygulamalara ek olarak, poligliserol esterler gıda renklendirici maddeler, bu gibi bir yağ ya da renkli boya oleofilik olur ısısal stabilite gibi suda çözünen boyalar olarak kullanılabilir, aynı zamanda kullanılabilir, özellikle de asidik bir jöle meyve ürünleri, jöle ürünleri, su önleyici segregasyon etkisi. Buna ek olarak, aynı zamanda yapışkan diş polyglycerolesters zamkı ve krem şeker üretim, karıştırma, performans, daha düşük karıştırma sıcaklığı, karıştırma süresi daha kısa eşit şekerin iç yapısı, narin doku, çiğneme önlemek geliştirmek kullanılır ve yumuşak bir his verir plastik olabilir damak tadı geliştirmek, aynı zamanda meyve, sebze işleme maddeleri soyulması ve sükroz konsantrasyon işlemi, köpük gidericiler için.