İş inovasyonunu en üst düzeye çıkararak iş potansiyelinizi ortaya çıkarıyoruz.
Eposta GönderE471 Yağ Asitlerinin Mono ve Digliseritleri, 123-94-9
CAS: 123-94-9
Tam Adı: Gliserin Monostearat/Monogliseritler
Ürün Tipi: emülgatör, gıda sınıf
Renk: beyaz veya açık sarı
Koku: tahriş edici olmayan koku
Form: katı toz
Kaynağı:
Gliserol ve doğal yağ asitlerinden üretilen sentetik yağlardır, genelde bitkisel kaynaklıdır fakat hayvansal kaynaklı da olabilir. Bu ürün genellikle farklı ürünlerin karışımıdır.
Fonksiyon ve Özellikleri:
Emülgatör ve stabilizör özelliktedirler.
Ürünler:
Birçok farklı üründe kullanılırlar.
Kabul edilebilir günlük alım miktarı:
Belirlenmemiştir.
Yan etkileri:
Bilinen yan etkileri yoktur. Vücut, ürünleri diğer yağlar gibi metabolize eder. Her bir bileşen de normal yağ sindirildiği zaman, vücutta normal olarak üretilir.
Kullanımındaki sınırlamalar:
Çoğunlukla bitkisel yağlar kullanılmasına rağmen, hayvansal yağların (domuz eti içeren) kullanımı dışlanamaz. B undan dolayı; b irtakım gruplar, örneğin, etin yanı sıra süt ve süt ürünleri de yemeyen vejeteryenler, Müslümanlar ve Yahudiler bu ürünlerden uzak durmalıdır. Sadece üreticiler yağ asitlerinin kaynağı üzerine detaylı bilgi verebilir. Kimyasal olarak, bitkisel veya hayvansal kaynaklı yağ asitleri aynıdır.