Sorularınız mı var? Yardımcı olalım! İletişime Geçin
info@betakim.com.tr

Süt Proteini Konsantresi, MPC, MPC 70, Süt Proteini, SÜT PROTEİNİ, SÜT PROTEİN KONSANTRESİ, MPC%70

Süt Proteini Konsantresi, SÜT PROTEİNİ KONSANTRESİ, MPC, MPC 70, MPC%70

SÜT PROTEİN KONSANTRESİ MPC %70,Nedir ? Nerelerde Kullanılır ?

Süt protein konsantresi (SPC), sütten elde edilen bir protein kaynağıdır. Bu ürün, sütün yüksek miktarda protein içeriğine sahip olan bölümlerinin (örneğin, kazein) filtrasyon yoluyla ayrılması sonucunda elde edilir. Süt protein konsantresi genellikle, düşük yağ veya yağsız olarak elde edilir.

Süt protein konsantresi, gıda endüstrisinde yaygın olarak kullanılır. Özellikle, spor yapıcılar, body builderlar, yarış atları, kas yapmak isteyen insanlar gibi kişilerin gıda takviyeleri olarak kullanılır. Ayrıca, süt protein konsantresi, gıda endüstrisinde çeşitli ürünlerde kullanılır. Örneğin, unlu mamuller, protein bars, protein shakes, yoğurtlar, süt ürünleri gibi ürünlerde kullanılır.

Süt protein konsantresi genellikle güvenli olarak kabul edilir ancak bazı kişilerde alerjik reaksiyonlara neden olabilir.

KULLANIM AMACI

• Kıvam artırır.

• Hava – su arayüzü interaksiyonu

• Su bağlayıcıdır.

• Besin takviyesidir.

• Tat geliştirir.

• Renk geliştirir.

• Dolgu materyalidir. (İlaçlar ve şekerlemelerde)

• Laktoz vasıtası ile sükroz kristalizasyonunu kontrol eder.(Şekerlemelerde)

• Esmerleşmeyi artırır. (Karamel ve şekerlemelerde )

• Ağız hissini geliştirir. (Kuru karışımlar ve kremada)

• Yağ ve protein oranını standardize eder. (Süt ürünlerinde)

• Verim artırır. (Et ürünlerinde)

• Dilimleme niteliklerini geliştirir. (Et ürünlerinde)

• Kazein kaynağıdır. (Eritme peynirinde)

• Daha iyi çözünürlük sağlar. (Kahve kremasında)

Resimler

Sorularınız mı var? Yardımcı olalım!

Etkili İş Çözümleri? — İletişime Geçin
Sürükle