Sorularınız mı var? Yardımcı olalım! İletişime Geçin
info@betakim.com.tr

Vanilin Fema 3107, 121-33-5

Vanilin Fema 3107, 121-33-5

Vanilin Özellikleri
Erime noktası 81-83 °C(lit.)
Kaynama noktası 170 °C15 mm Hg(lit.)
Yoğunluk 1,06
buhar yoğunluğu 5,3 (havaya karşı)
buhar basıncı >0,01 mm Hg ( 25 °C)
kırılma indisi 1,4850 (tahmini)
FEMA 3107 | VANİLİN
Parlama noktası 147 °C
depolama sıcaklığı 2-8°C
çözünürlük metanol: 0,1 g/mL, berrak
pka pKa 7,396±0,004(H2O I = 0,00 t = 25,0±1,0) (Güvenilir)
form Kristal Toz
renk Beyaz ila soluk sarı
PH 4,3 (10g/l, H2O, 20℃)
Koku %100,00'da. vanilya
Koku Türü vanilya
Su Çözünürlüğü 10 g/L (25 ºC)
Hassas Hava ve Işığa Duyarlı
JECFA Numarası 889
Merck 14,9932
BRN 472792
Kararlılık Kararlı. Işığa maruz kaldığında renk değiştirebilir. Neme duyarlı. Güçlü oksitleyici maddelerle, perklorik asitle uyumsuz. LogP 1.17 25℃'de
Gıdaya Eklenen Maddeler (eski adıyla EAFUS) VANİLİN
FDA 21 CFR 182.10; 182.20; 182.60; 182.90; 582.10; 582.20; 582.60
CAS Veritabanı Referansı 121-33-5(CAS Veritabanı Referansı)
EWG'nin Gıda Puanları 1
FDA UNII CHI530446X
NIST Kimya Referansı Benzaldehit, 4-hidroksi-3-metoksi-(121-33-5)
EPA Madde Kayıt Sistemi Vanilin (121-33-5)

Sorularınız mı var? Yardımcı olalım!

Etkili İş Çözümleri? — İletişime Geçin
Sürükle